Danay voskové pásky telo a nohy 20ks

 
 
 
 

Depilácia cukrom

Danay voskové pásky telo a nohy 20ks

Depilačné pásiky určené na viacnásobné použitie.
Výrobca:Výrobca 1
Kód produktu:1019
Dodacia lehota
Dodacia lehota: ihneď
Vaša cena: 5,20 €

Depilačné pásiky s prírodným včelím voskom na všetky typy pokožky. Vhodné na depiláciu nôh, podpazušie, oblasť bikín, rúk a tváre. Dokonalá depilácia na dobu 3 - 4 týždne.

Príprava: 1. Vyčistite a osušte pokožku v mieste, ktoré sa chystáte depilovať. 2. Ak máte pocit, že vaša pokožka je mastná, naneste na ňu jemnú vrstvu púdru. 3. Trením medzi rukami depilačný prúžok zohrejete. 4. Prúžky oddeľte od seba. Každý prúžok môže byť použitý viac krát.

Použitie: 1. Prilepte prúžok na pokožku a jemne pritlačte v smere rastu chĺpkov. 2. Jednou rukou držte pokožku napnutú a druhou rukou rýchlym pohybom potiahnite prúžok proti smeru rastu chĺpkov. Prúžok vždy strhávajte súbežne a v tesnej blízkosti pokožky. Každý prúžok môže byť použitý viac krát. 3. Na odstránenie zvyšku vosku použite špeciálne utierky (nie sú obsahom balenia). 4. Na depilované miesto naneste telové mlieko po depilácii, ktoré pokožku regeneruje, ukľudňuje podráždenie.

Upozornenie: Vhodné na depiláciu nôh, podpazušie, oblasť bikín, rúk, tváre. Nepoužívajte na mihalnice, hrudník a oblasť genitálií. Nepoužívajte na kŕčové žily, bradavice, materské znamienka, narušenú , podráždenú a slnkom spálenú pokožku, ktorá v minulosti nepriaznivo reagovala na vosky. Nepoužívajte ak trpíte kožnými ochoreniami alebo ste diabetik. Pred prvým použitím si vždy overte reakciu pokožky nanesením depilačného prúžku podľa návodu na použitie na malú časť pokožky, ktorú chcete depilovať. Ak sa do 24 hodín objaví nepriaznivá reakcia, okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Ak sa neobjaví žiadna reakcia, pokračujete v používaní. Uchovávať mimo dosahu detí.