Ardell kulma na riasy

 
 
 
 

 
aplikátor, aplikátor penový, čelenka kozmetická, kliešte na mihalnice, huba kozmetická, vložka do prsteňa, ochranná nálepka pod oči, silikónová podložka, okuliare s lupou, mikrokefky na mihalnice, pumpička na sušenie rias, kefka na riasy, plastová vanička, kozmetická špička, orezávač obočia


 

 
 

materiál k úprave rias a obočia

Ardell kulma na riasy

Kliešte elektronické na mihalnice s vykurovacím telesom pre lepšiu fixáciu a tvarovanie rias.
Výrobca:Ardell
Kód produktu:1761
Dodacia lehota
Dodacia lehota: ihneď
Vaša cena: 14,50 €

Revolučné elektronické kliešte na mihalnice s vykurovacím telieskom pre lepšiu fixáciu Vašich rias. Umelohmotné elektronické kliešte riasy nevytáčajú pôsobením mechanickej sily, ale práve prostredníctvom tepla. Takéto vytáčanie je oveľa šetrnejšie k Vaším riasam, nakoľko ich silou neohýba (a teda ani neláme), ale funguje na princípe kulmy, t.j. riasy sa pôsobením tepla krásne vytočia a nanesením riasenky zafixujú do požadovaného tvaru.

Fungovanie a následná aplikácia elektronických kliešťov je veľmi jednoduchá.
Stlačením tlačítka sa kliešte nahrejú, červený prúžok v hornej časti sa zmení na biely a kulmu môžete aplikovať na mihalnice.
Mihalnice v kulme stačí podržať v najvyššej polohe a chvíľku počkať, kým na oku nepocítite mierne teplo. Teplo vychádza z tepelných teliesok, ktoré sa nachádzajú v podložkách na riasy.
Ako dlho necháte kliešte pôsobiť je iba na vás.
Napájanie: 2x AAA batéria (batérie nie sú súčasťou balenia).